Over Maxpix

 In een oude doos vond ik een traditionele foto van mij en mijn zussen die mijn ouders vroeger hebben laten maken. Van de shoot kan ik mij niet veel herinneren. Dat is best jammer want een fotoshoot kan heel leuk zijn. De foto was, toen in zwart-wit, erg geposeerd. Ik weet nog goed dat ik zenuwachtig was en dat ik er ook helemaal geen zin in had. Met de foto is het nooit iets geworden….

Hier is de basis gelegd van mijn passie, portretfotografie. Het lijkt simpel en dat is het ook: blije mensen voor de camera zijn blije mensen op de foto!

Door de jaren heen was fotografie mijn hobby. Na jaren gewerkt te hebben als directiesecretaresse heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt omdat fotograferen is wat ik het allerliefste doe. 3 jaar geleden heb ik de sprong gewaagd en ben ik met mijn bedrijf Maxpix, creatieve fotografie begonnen.

Ik weet hoe het is om op de foto te moeten. Dat is heel jammer want wat een dierbare herinnering had moeten zijn is nu helemaal geen leuke herinnering geworden. Dit is precies de reden waarom ik belangrijk vind dat een fotoshoot ook leuk moet zijn.

Een fotoshoot is pas leuk als je weet hoe het allemaal in zijn werk gaat en dat je weet dat het resultaat zal zijn zoals we dat vooraf met elkaar bespreken. Mooi, zonder veel gedoe, precies zoals jij bent!

Zou je eigenlijk ook best eens in een echte studio willen kijken en willen horen hoe het allemaal werkt? Bel, mail of stuur mij een persoonlijk bericht. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding in de studio.

Ik verheug me erop om je te ontmoeten!

Liefs,

Marleen