Over mij
Dé realistische portretfotograaf die ook graag reportages maakt.

Vreselijk

In een oude doos vond ik een traditionele foto van mij en mijn zussen die mijn ouders vroeger hebben laten maken. Van de shoot kan ik mij niet veel herinneren. Het resultaat?

Afschuwelijk…..

De foto heeft nooit aan de muur gehangen, de fotograaf was niet blij met het resultaat en wij ook niet.

Zelf vind ik het heel jammer, een dierbare herinnering is het bepaald niet geworden…dat had het wel moeten zijn. Want hoe waardevol is het als je een mooie foto hebt om met een fijn gevoel naar te kunnen kijken? Dat wil je niet missen..

Dit ben ik, Marleen.

Toen ik een jaar of 9 was ben ik zelf gaan fotograferen, als hobby, en heb ik ontdekt hoe leuk fotograferen is.

Portretfotografie (particulier)

Sommige mensen vinden het eng om op de foto te gaan. Als fotograaf vind ik dat ook altijd. Daarom is het fijn om voor de shoot even samen te kletsen.

Terwijl jij vertelt over de dingen die jij leuk vindt maak ik foto’s van je. Het is namelijk niet heel belangrijk dat je super opgemaakt, gekamd en strak in het pak op de foto gaat. Je zou op de foto moeten gaan zoals mensen je kennen. Ben je gewend om een spijkerbroek te dragen? Kom dan in je spijkerbroek. Draag je altijd super nette kleding en make-up? Doe dat dan ook voor de shoot. Als je komt als jezelf dan sta je ook als jezelf op de foto. Het gaat om je uitstraling, daar maak ik graag foto’s van! Een mooi en puur portret maken van iemand die echt zichzelf is, dat is het allermooiste wat er is.

Wil je voorbeelden zien? Kijk op mijn portfolio pagina ‘Portretfotografie‘, dan zie je wat ik bedoel.

Theater-, en Concertfotografie (zakelijk)

Theater- en concertfotografie geeft me heel veel energie wanneer alles samenkomt tijdens een voorstelling; concentratie, het alert zijn en ‘onzichtbaar’ zijn voor toeschouwers.

Het is prachtig om met wisselend moeilijk licht en soms onmogelijke posities geweldige, treffende foto’s te maken. Dan ben ik zo blij en trots dat ik dat kan. Ik zoek altijd de uitdaging van improvisatie en tegelijkertijd een geweldige foto maken.

Als je een kijkje neemt op mijn portfoliopagina ‘Reportages‘ kun je foto’s bekijken die ik eerder heb gemaakt.

De foto’s

Je begrijpt het vast al, de foto’s die ik maak zijn geen standaardfoto’s maar foto’s waarbij ik je laat zien wie je echt bent. Het gaat er niet om hoe je er uit ziet maar het gaat om je uitstraling, wie je bent.

Ik vind het belangrijk dat we beiden tevreden en blij zijn met de foto’s. Jij omdat je op de foto staat zoals je echt bent, ik omdat ik je uitstraling in een foto heb kunnen ‘vangen’. Dan pas is voor mij een shoot geslaagd.

Heb je vragen, speciale wensen of ben je op zoek naar een bijzonder idee? Laat het me weten en neem vrijblijvend contact op. Ik help je graag!

Groetjes,

Marleen

Neem contact op