Zakelijk

Theaterfotografie / reportages

Vraag jij je af hoe je aan professionele foto’s van je voorstellingen komt zonder dat de beelden bewogen en onderbelicht zijn? Wil je voorkomen dat je imagoschade krijgt en minder bezoekersaantallen door publicatie van minder goede foto’s?

Ik kan voor jou professionele foto’s maken van theatervoorstellingen die weergeven hoe enthousiast jij op toneel je voorstelling speelt. Ongemerkt maak ik professionele foto’s ondanks de snel wisselende scenes met moeilijk licht. Ik vind het fantastisch, geen standaard foto’s maar juist improvisatie, om in moeilijke situaties mijn kennis en ervaring te gebruiken om professionele foto’s te maken op het juiste moment met de juiste instellingen.

Ben je benieuwd hoe die foto’s er dan uitzien? Neem alvast een kijkje bij de foto’s van de voorstellingen die ik o.a. heb gefotografeerd voor het Zuidplein theater, dan weet je wat ik bedoel. Dat kan op deze website of op de website van het Zuidplein theater.

Ik geef je de zekerheid dat je na afloop goede professionele foto’s hebt die je zo kunt gebruiken voor publicatie. Natuurlijk heb je daarnaast een prachtige herinnering aan bijvoorbeeld de première van je theatervoorstelling.

Elke opdracht in theater is maatwerk en dus afhankelijk wat je gefotografeerd wilt hebben; de hele avond (inclusief voor en na de voorstelling) of alleen de voorstelling. Neem contact op met mij dan kan ik je meer vertellen hoe e.e.a. in zijn werk gaat en wat je precies kunt verwachten.

Portretten

Ook maak ik zakelijke portretten. Dit heb ik o.a. gedaan voor:

Heb je specifieke vragen? Neem contact op via de contactpagina www.maxpix.nl/contact

Ik help je graag verder!