Zakelijk

Theaterfotografie / reportages

Vraag jij je af hoe je aan professionele foto’s van je voorstellingen komt zonder dat de beelden bewogen en onderbelicht zijn?

Wil je voorkomen dat je imagoschade en lagere bezoekersaantallen krijgt door publicatie van minder goede foto’s?

Ik kan voor jou professionele foto’s maken van theatervoorstellingen die weergeven hoe enthousiast jij op toneel je voorstelling speelt. Om ongemerkt, op het juiste moment foto’s te maken en onder moeilijke omstandigheden vind ik fantastisch. Als expert is het geweldig om in moeilijke situaties mijn kennis en ervaring te gebruiken om professionele foto’s te maken op het juiste moment met de juiste instellingen.

Ik geef je de zekerheid dat je na afloop goede professionele foto’s hebt die je zo kunt gebruiken voor publicatie. Natuurlijk heb je daarnaast een prachtige herinnering aan (bijvoorbeeld de première van) je theatervoorstelling.

Wil jij ook goede professionele en bruikbare foto’s? Daardoor meer publiciteit en meer bezoekers? Vergeet niet dat je ook gave herinneringen hebt voor jezelf, je familie en bekenden. Nabestellen? Natuurlijk geen probleem!

Grijp je kans! Jij kunt onbezorgd je focus leggen bij je voorstelling en ik zorg ervoor dat je naar huis gaat met prachtige professionele foto’s.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op dan kan ik je meer vertellen hoe e.e.a. in zijn werk gaat en wat je van mij als professionele fotograaf precies kunt verwachten.

 

Zakelijke portretten

Naast professionele theater en evenementen reportages maak ik ook zakelijke portretten. Bedoeld voor Social Media, CV’s, website’s, of andere zakelijke doeleinden.

Je zou toch niet willen dat je afgewezen wordt bij een sollicitatie, je een opdracht niet gegund wordt of een afschuwelijke onprofessionele foto moet laten plaatsen op een mooie website?

Op de professionele portretfoto’s die ik maak straal jij zekerheid uit en zelfvertrouwen. Precies dat wat je nodig hebt voor een zakelijk portret. Je kunt er mee voor de dag komen!

Wil je niet voor gek staan en ga je voor zekerheid en zelfvertrouwen? Neem dan contact met me op.

Ik help je graag met een professionele foto(ervaring)!