Vrij werk

Op deze pagina laat ik je graag zien welke projecten ik doe naast zakelijke fotoreportages en portretfotografie.

Deze foto’s heb ik uitsluitend gemaakt voor de lol maar als je ze zo mooi vindt dat je ze zou willen kopen dan mag dat natuurlijk ook!

Veel kijkplezier!

50-50 Challenge

50 dagen lang heb ik elke dag een foto gemaakt met mijn 50 mm lens en gepost op de projectpagina van deze site, op Facebook en op instagram (@maxpixchallenge).
De onderwerpen zijn heel verschillend. Kleur en/of zwart-wit.

Laat weten wat je van de challenge vond/vind. Ik hoor graag je reactie!

Foto-challenge september 2019

De nieuwe challenge gaat van start! Elke dag van de maand september post ik een foto met een bepaald onderwerp. Doe mee en win een fotoshoot! Post elke dag jouw […]

Kroonluchters

Al jaren fotografeer ik, wanneer ik ze tegenkom, kroonluchters op diverse locaties. Het is bijzonder om te zien dat er zoveel verschillende varianten zijn. Moderne, traditionele, gekleurde, sobere en bijzondere exemplaren. Ik had nooit gedacht dat ik iets als een kroonluchter nog eens zo zou gaan waarderen; soms zijn ze mooi van lelijkheid. In deze serie een kleine greep uit de kroonluchter-verzameling die ik inmiddels heb opgebouwd.

Parapenters

Parapenten. Een bijzondere sport, om te doen en om naar te kijken.

Regenboog-collage

Deze collage heb ik in Photoshop gemaakt nadat ik fruit heb gefotografeerd in de Maxpix-studio. Een mooi project waarbij ik photoshop  weer beter heb leren kennen!    

Schuco auto

Een serie foto’s van een prachtige oude Schuco auto!

Straatfotografie

Bij straatfotografie kijk je naar bijzondere situaties op straat. Als je er op let zie je heel veel bijzondere situaties die het fotograferen waard zijn. Achter veel situaties zit een verhaal. Kijk zelf maar.