Prijzen foto shop

Alle foto’s uit de Foto shop kunnen op diverse formaten afgedrukt worden. Om een indruk van de kosten te geven worden hieronder de prijzen vermeld van een afdruk in drie verschillende formaten, op in totaal vijf verschillende materialen.

Als je een foto wilt laten afdrukken, neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze website en vermeld dan het nummer en de naam van de foto naast je andere gegevens. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken dan hoe groot de gewenste foto moet worden afgedrukt en op welk materiaal. Hierna ontvang je een offerte, zo weet je precies wat je afdruk zal kosten.

De kosten voor een foto uit de Foto shop bestaan uit 2 delen:

  • € 80,00 (incl. btw) voor de foto.
  • Kosten voor de afdruk (op papier, canvas, dibond etc.), op aanvraag. Je kunt hiervoor contact opnemen via de contactpagina van deze site of mail naar max@maxpix.nl

Foto’s uit de Foto-shop worden in principe niet digitaal aangeleverd maar alleen als afdruk.

Wil je foto’s gebruiken als stockfoto’s op een website? De foto’s uit de shop kunnen, uitsluitend na overleg, digitaal en op elk gewenst formaat worden aangeleverd. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via de contactpagina van deze site.