Portretfotografie

Oud portret

Heb jij dat ook? Dat je ontdekt dat je helemaal geen mooie portretfoto van jezelf hebt? Oma, Opa en je ouders vroegen laatst naar een mooie foto van jou…..tja, een recent gemaakte foto heb je niet maar wel een vakantiefotootje en ook nog eens van 3 jaar geleden. Van de kinderen? Daar heb je wel een ‘gemaakte’ schoolfoto van, van vorig jaar nog.

Oma, opa en andere familieleden zijn teleurgesteld….kinderen groeien zo hard en ze zijn zo trots op de kinderen. Alleen die foto, die is nog van toen ze klein waren.

Jammer, in deze tijd is het juist zo belangrijk om elkaar te kunnen zien. Niet face-to-face maar meer online of nog beter: met een mooie portretfoto!

Nieuw portret

Het is heel waardevol om een goed en recent portret van jezelf of van de kinderen te hebben. Je hebt er dan beschikking over wanneer je dat nodig hebt. Dat is best vaak: voor zakelijke doeleinden (inschrijvingen bij clubs, scholen e.d.) maar ook voor bijvoorbeeld grootouders en andere familieleden.

Voordat we foto’s gaan maken, maken we eerst kennis. Ik vertel je ook iets over mijzelf zodat je weet wie ik ben. Daarna vraag ik jou om ook iets over jezelf te vertellen. Wat doe je, waar word jij blij van….. Ongemerkt ga ik foto’s van je maken terwijl jij vertelt over jouw passie en wat jij leuk vindt want als je dat doet ga je stralen en zo zet ik jou het liefste op de foto. Zoals je bent, echt en naturel. Het gaat niet om de buitenkant maar om dat wat je uitstraalt.

Na afloop heb je een prachtige serie portretfoto’s. Zou je graag wat foto’s willen bekijken die ik gemaakt heb? Kijk dan eens op mijn portfoliopagina.

Wil jij meer informatie of wil je een afspraak maken voor een fotosessie? Neem dan contact met me op. Ik help je graag!

Meer informatie

Informatie over het maken van portretten:

  • Portretten kunnen gemaakt worden op locatie.
  • Je ontvangt de beste van alle (digitale) foto’s met een maximum van 20. De foto’s worden nabewerkt indien nodig.
  • Afdrukken van foto’s kunnen ook gemaakt worden.
  • Nabestellen op een later tijdstip is ook mogelijk.
  • Ben je student? Vraag naar de aantrekkelijke studentenkorting.
  • Alle shoots uitsluitend op afspraak.