Studio to go

Onlangs liet ik je weten dat ik ook beschik over een mobiele studio. In dit blog vertel ik je daarover graag wat meer. Waarom? Mensen vragen mij vaak hoe dat dan in zijn werk gaat en wat dat precies is…

Op pad met de studio

Het woord mobiel zegt het al, draagbaar, invouwbaar, handig en snel klaar voor gebruik. In feite bestaat mijn mobiele studio uit een opvouwbaar achtergronddoek met lampen (op de foto heb ik voor het gemak even 1 lamp op een statief neergezet.)

In 5 à 10 minuutjes zet je de studio op en is hij klaar voor gebruik.

Na de shoot kun je ook je mobiele studio weer gemakkelijk inklappen….tenminste dat dacht ik….

Flip Flap Flop

In de winkel hadden ze me verteld dat het achtergronddoek opvouwen zo simpel was, iedereen kon dat….

ehhh ik niet dus!

Wat ik ook deed, het lukte me niet….het doek schoot alle kanten op behalve de goeie…ik zal verder niet uitweiden, laat je verbeelding spreken.

Dus achtergronddoek even gelaten voor wat het was en gekeken op YouTube. Google en YouTube zijn mijn beste vrienden dus na 100 keer kijken en nadoen, oefenen en oefenen kon ik uiteindelijk het doek weer in de hoes krijgen. Helemaal niet makkelijk dus! Tenminste als je niet weet hoe het moet.

Nu, inmiddels een paar weken later en een aantal mobiele shoots verder, draai ik in 1 beweging het achtergronddoek in de hoes. Geen probleem meer voor mij.

Om het geheel compleet te maken laat ik je een paar foto’s zien, gemaakt in de tuin op een snikhete dag…

Zou je ook wel eens in mijn mobiele studio willen zitten? En bekijken hoe ik het achtergronddoek opvouw? Neem dan contact met me op (max@maxpix.nl)

Groetjes,

Marleen

%d bloggers liken dit: