Muziekinstrumenten

Het fotograferen van muziekinstrumenten is geweldig! Tijdens het fotograferen bekijk je het instrument heel goed en je probeert het instrument van zijn mooiste kant vast te leggen ‘op de gevoelige plaat’. Ik heb al veel instrumenten gefotografeerd en stuk voor stuk kun je zien hoe  prachtig ze zijn. Ook door er een close up van te maken begin je het instrument anders te bekijken….

Voor instrumentmakers heb ik dan ook heel veel bewondering, het is een prachtig vak.

Hieronder zie je een aantal foto’s van instrumenten die ik heb kunnen fotograferen. Alle foto’s zijn te bestellen als foto voor aan de muur, gewoon thuis of voor op kantoor. Voor meer informatie kun je het formulier op de contactpagina invullen of een e-mail versturen naar max@maxpix.nl

 

 

%d bloggers liken dit: