Nieuws van Maxpix!

Zoals wellicht bekend is, zijn het maken van reportages en portretfotografie de specialiteiten van Maxpix. Met ingang van heden wordt daar kinderfotografie aan toegevoegd! Onder het tabblad galerij kun je de pagina voor kinderfotografie vinden. Neem gerust een kijkje. Binnenkort wordt er nog een kindershoot aan toegevoegd. Binnenkort gaat Maxpix ook Cake Smash shoots verzorgen! Hierover later meer.

1_263USA_N391Naast de uitbreiding van kinderfotografie zijn er op het tabblad Foto Shop ook nieuwe foto’s toegevoegd. Zoek je een gave foto voor aan de muur? Kijk eens in de Foto Shop van Maxpix! Misschien is er een foto bij die je graag wilt hebben voor aan de muur. Mocht je op zoek zijn naar iets speciaals en het staat niet in de Foto Shop van Maxpix, aarzel niet om een bericht te sturen. Dat kan via het contactformulier op de website of via e-mail max@maxpix.nl

 

Misschien heeft Maxpix de foto waarnaar jij op zoek bent in het archief zitten!