Een lieve dierenvriend

img_1726-800-x-621Bij het fotograferen van huisdieren is het van belang dat je de rust kan bewaren. Als je als fotograaf onrustig bent dan ‘projecteer’ je dat op het huisdier. Dat is dan vaak ook onrustig. Dieren voelen je stemming goed aan. Ben je zelf in een wat sombere stemming dan zal je huisdier dit aanvoelen en je willen troosten. Ben jij blij, dan is je huisdier dat ook!

De grote fascinatie van Henry zijn (zweet)sokken. Als je verdrietig bent gaat hij een sok zoeken voor je die hij je vervolgens gaat brengen om je te troosten. Dat is, naar zijn mening, het aller fijnste om te krijgen als je even niet blij bent…..lief toch?

Bij onze grote vriend Henry is fotograferen helemaal geen probleem. Het lijkt wel of hij het leuk vindt! Hij gaat er echt voor zitten….

We wensen Henry een heel goed 2017! Dat we maar veel leuke wandelingen met elkaar mogen maken, veel lekkers kunnen eten, lekker kunnen rennen en veel knuffels kunnen uitwisselen.

Liefs,

Maxpix