Avondfotografie

img_2138-800-x-1200Het is al weer even geleden dat ik een bericht gepost heb. Deze keer wil ik een foto laten zien die ik in de avonduren heb gemaakt. Het betreft de klassieke draaimolen in Tivoli in de stad Kopenhagen te Denemarken.

Fotograferen in het donker is niet gemakkelijk, vooral als je ook bewegende personen of dingen wilt fotograferen. Je moet het fototoestel ongelooflijk stil houden anders is je foto bewogen. Een statief is voor deze situatie de beste optie. Voor het maken van deze foto heb ik een sluitertijd van 1/30 seconde, een diafragma van 4.0 en de iso op 1000 ingesteld. De personen in de stoeltjes zijn wat wazig maar dat geeft op deze foto een bijzonder effect. De personen onderaan de foto zijn goed scherp.

Regelmatig kom ik in Kopenhagen, je zult dus vaker foto’s uit deze stad zien in mijn blogposts.

Laat je mening weten over deze foto en post een reactie!