Nieuwe huisdier-shoot

img_1610Vandaag had ik twee lieve jonge katten voor mijn lens. De ene kat was wat afwachtend en bekeek alles van een afstandje. De andere was erg nieuwsgierig en kwam steeds naar het fototoestel kijken. De klik van het fototoestel vond hij best eng.

Het is met huisdieren natuurlijk altijd de vraag of je de juiste plaatjes kunt maken. Je probeert ze op hun gemak te stellen en laat ze kennis maken met het fototoestel. Het ene huisdier is nieuwsgieriger dan het andere. Het blijft erg leuk om huisdieren op de foto te zetten. Ben je benieuwd hoe deze katten op de foto staan? Kijk dan snel op de site, op de pagina van portretfotografie en klik op huisdiershoots, onderaan vind je foto’s uit de katten-shoot van vanmiddag.

Wil je ook foto’s van je huisdier? Tot eind december 2016 krijg je 10% korting op een shoot!

Vul het contactformulier in voor meer informatie.