Vrij werk

Op deze pagina kun je foto’s bekijken van projecten die ik momenteel doe of in het verleden gedaan heb. Deze foto’s heb ik uitsluitend gemaakt voor de lol maar als je ze zo mooi vindt dat je ze zou willen kopen dan mag dat natuurlijk ook!

Veel kijkplezier!

50-50 Challenge

50 dagen lang post ik een foto gemaakt met mijn 50 mm lens. Er komen vast verrassende foto’s op de website! Kijk met me mee op deze pagina of op instagram: @maxpixchallenges!

Kroonluchters

Al jaren fotografeer ik, wanneer ik ze tegenkom, kroonluchters op diverse locaties. Het is bijzonder om te zien dat er zoveel verschillende varianten zijn. Moderne, traditionele, gekleurde, sobere en bijzondere exemplaren. Ik had nooit gedacht dat ik iets als een kroonluchter nog eens zo zou gaan waarderen; soms zijn ze mooi van lelijkheid. In deze serie een kleine greep uit de kroonluchter-verzameling die ik inmiddels heb opgebouwd.

Parapenters

Parapenten. Een bijzondere sport, om te doen en om naar te kijken.

Schuco auto

Een serie foto’s van een prachtige oude Schuco auto!

Straatfotografie

Bij straatfotografie kijk je naar bijzondere situaties op straat. Als je er op let zie je heel veel bijzondere situaties die het fotograferen waard zijn. Achter veel situaties zit een verhaal. Kijk zelf maar.