Over Maxpix

IMG-20170111-WA0000 (600 x 450)Fotograaf bij Maxpix

Dat ben ik, Marleen van Noortwijk. Geboren in Arnhem en opgegroeid in Schiedam. Al meer dan 25 jaar woon ik in Dordrecht.

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik veel en heb ik ruime ervaring opgedaan met fotografie. Vanaf medio 2016 ben ik mijn eigen bedrijf ‘Maxpix, creatieve fotografie’ gestart en werk ik als professioneel fotograaf.

 

Ik concentreer mij op portretfotografie, kinderfotografie, productfotografie en foodfotografie. Fotograferen doe ik graag in mijn studio maar ook op locatie. Ook maak ik graag reportages van diverse feestelijke gebeurtenissen en events.

Om mijn kennis van fotografie steeds verder te ontwikkelen heb ik diverse cursussen en masterclasses gevolgd. Zoals o.a. de masterclass van Hans Toonen en Hans Wientjens over portret- en modelfotografie, en ook interviews met Maarten Corbijn en Vincent Mentzel. Ook heb ik de studie ‘Beroepsfotograaf’ bij NHA gevolgd.

 

Mooie foto’s? De mooiste foto’s, naar mijn mening, zijn foto’s die puur zijn. Trefwoorden zijn eenvoud, ‘less is more’, zonder veel gedoe. Elk mens is mooi, je moet er de tijd voor nemen om er naar te kijken!

5 reacties op „Over Maxpix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *