Over Maxpix

 Portretfotograaf bij Maxpix

 

Dat ben ik, Marleen van Noortwijk. Al meer dan 25 jaar woon ik in Dordrecht met man en huisdieren. Onze twee kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen zelfstandig.

 

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik veel en heb ik ruime ervaring opgedaan met diverse vormen van fotografie. In de loop der jaren kwam ik erachter dat ik portretfotografie het allerleukste onderdeel van fotografie vind.

Ik was in de gelukkige omstandigheid om medio 2016 mijn passie te volgen en mijn eigen bedrijf  ‘Maxpix, creatieve fotografie’ te starten. Sindsdien werk ik als professioneel portretfotograaf.

Mijn specialisaties zijn:

  • portretfotografie,
  • kinderfotografie,
  • maken van reportages.

Ik ben in het bezit van een eigen fotostudio. Natuurlijk is het ook mogelijk om portretfoto’s te maken op locatie. Daarnaast heb ik ook de beschikking over een mobiele foto-studio.

Als portretfotograaf ben ik voortdurend bezig met de ontwikkelingen en actualiteiten rondom fotografie. Om mijn kennis van fotografie steeds verder te ontwikkelen heb ik de studie ‘Beroepsfotograaf’ bij NHA gevolgd en daarnaast diverse cursussen en masterclasses gevolgd. (O.a. de masterclass van Hans Toonen en Hans Wientjens over portret- en modelfotografie.)

Wat ik belangrijk vind is niet alleen het maken van mooie portretfoto’s, maar ook dat klanten tevreden zijn over de fotoshoot wanneer zij naar huis gaan. Een fotoshoot moet naar mijn mening ook leuk zijn.

Sommige mensen zijn een natuurtalent en staan vrij en onbevangen voor de camera. Andere mensen hebben dat minder en vinden het moeilijk om op dat moment spontaan te zijn. Dat is heel begrijpelijk, daarom neem ik wat meer tijd om degene op zijn gemak te stellen. Dat is helemaal geen probleem. We zorgen er samen voor dat de fotoshoot een succes wordt en dat je met superfoto’s naar huis gaat.

 

Mooie portretfoto’s? De mooiste portretfoto’s, naar mijn mening, zijn foto’s die puur zijn, zonder veel gedoe. Elk mens is mooi, neem eens de tijd om er naar te kijken!

5 gedachten over “Over Maxpix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *