Over Maxpix

 Portretfotograaf bij Maxpix

 

Dat ben ik, Marleen van Noortwijk. Al meer dan 25 jaar woon ik in Dordrecht met man en huisdieren.

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik veel en heb ik veel ervaring opgedaan met diverse vormen van fotografie. In de loop der jaren kwam ik erachter dat ik portretfotografie het allerleukste onderdeel van fotografie vind.

Medio 2016 heb ik een start gemaakt met mijn eigen bedrijf  ‘Maxpix, creatieve fotografie’. Sindsdien werk ik als professioneel portretfotograaf.

Mijn specialisaties zijn:

  • portretfotografie,
  • kinderfotografie,
  • maken van reportages.

Ik ben in het bezit van een eigen fotostudio. Natuurlijk is het ook mogelijk om (portret)foto’s te maken op locatie. Daarnaast heb ik ook de beschikking over een mobiele foto-studio.

Sommige mensen zijn een natuurtalent en staan vrij en onbevangen voor de camera. Andere mensen hebben dat minder en vinden het moeilijk om op dat moment spontaan te zijn. Dat is heel begrijpelijk, daarom neem ik wat meer tijd om degene op zijn gemak te stellen. Dat is helemaal geen probleem. We zorgen er samen voor dat de fotoshoot een succes wordt en dat je met superfoto’s naar huis gaat. Wat ik belangrijk vind is niet alleen het maken van mooie portretfoto’s, maar ook tevreden klanten. Een fotoshoot moet naar mijn mening ook leuk zijn.

De mooiste portretfoto’s, naar mijn mening, zijn foto’s die puur zijn, zonder veel gedoe. Elk mens is mooi, neem eens de tijd om er naar te kijken!

5 gedachten over “Over Maxpix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *