Expositie Aert Schouman, Dordts museum

IMG_6299De expositie in het Dordrechts museum is prachtig. De schilderijen van kunstenaar Aert Schouman zijn erg bijzonder. Voor het schilderen heeft hij de (veelal) vogels en andere dieren goed geobserveerd. De compositie van de schilderijen is heel mooi gedaan, er is veel afwisseling. De film aan het einde van de expositie is erg leuk om te bekijken. Zelf loop ik aan films als deze vaak snel voorbij. Nu werd mijn aandacht getrokken naar de bijzondere opstelling. De film is een mooie toevoeging aan de expositie. Hierdoor krijg je een levendige voorstelling hoe het geweest moet zijn. Ook grappig is de ruimte waar iedereen zijn eigen vogel kan maken en vereeuwigen. Heel leuk gedaan, voor elk wat wils. De expositie over Aert Schouman en zijn werk is beslist een aanrader! Kijk bij op www.maxpix.nl/reportages voor meer foto’s van deze mooie expositie in het Dordrechts museum!

%d bloggers liken dit: